romanian

CU CE NE OCUPĂM

ACTIVITATEA NOASTRĂ PRINCIPALĂ

Garantăm clienților noștri un serviciu la nivel înalt, caracterizat de excelență.

Lucrăm împreună cu ei pentru a soluționa problematicile cele mai complexe,

a dezvolta și a implementa soluțiile propuse și a produce rezultate cu un impact puternic.

Abordarea noastră este orientată către rezultate.

CONSULTANȚĂ

 

Identificăm și rezolvăm problemele cele mai complexe cu care se confruntă o societate.

Analizele noastre și recomandările noastre sunt întotdeauna rezultatul unei viziuni independente și obiective a pieței și a clientului.

Abordarea noastră se bazează pe fapte, pentru că faptele sunt limbajul managementului și credibilizează soluțiile propuse.

DEZVOLTARE BUSINESS

 

Pentru a garanta clienților noștri nivelul maxim de competență în fiecare zonă sectorială și funcțională, punem în slujba lor echipe capabile să satisfacă cerințele lor specifice, implicându-i în timpi scurți, pe consultanții și pe experții noștri cei mai calificați din toată lumea.

ANALIZA STRATEGIILOR DE INVESTIȚII

 

Competența, actualizarea continuă și capacitatea de analiză garantează identificarea, selectarea și verificarea oportunităților interesante de investiții.

O AFACERE LA NIVEL GLOBAL

 

Multitudinea de contacte cu investitori și societăți din străinătate garantează posibilitatea de creștere și de dezvoltare a afacerii în cadrul precum și în afara teritoriului național.

CUM NE DESFĂȘURĂM ACTIVITATEA

SPECIALIZĂRILE NOASTRE

Investim timp și resurse pentru a consolida și a reînnoi cunoștințele noastre economico-manageriale și credem că este datoria noastră să le transferăm către clienții noștri, traducându-le în soluții țintite pe nevoile lor.

Lucrăm cu clienții noștri așa cum o facem și în interiorul societății noastre, umăr la umăr, într-o singură echipă.

Le transferăm abilitățile și competențele necesare, implicându-i în toate fazele proiectului,

astfel încât să poată opera independent și după încheierea acestuia.

Mulțumită competențelor acumulate la nivel global într-o serie de zone sectoriale

și funcționale putem vorbi aceeași limbă cu clienții noștri și înțelege business-ul și necesitățile.

Efectuăm analize riguroase ale performanțelor societății și ale dinamicilor de piață, oferind întotdeauna o părere obiectivă, independentă, bazată pe fapte.

Suntem permanent aliniați cu cele mai avansate soluții tehnologice.

Asociem serviciilor noastre de consultanță o ofertă de servicii de suport pentru implementare, instrumente digitale de tip proprietary

și data analytics care îi ajută pe clienții noștri să innoveze și să-și îmbunătățească activitățile și procesele în cadrul societății.

 

CAPITAL PRIVAT

 

Oferim servicii clienților noștri în patru zone specifice: strategie și organizare, evaluarea oportunităților de investiții, due dilligence și suport pentru gestionarea portofoliului.

INVESTIȚII

 

Oferim clienților noștri consultanță pe teme privind strategia, organizarea, creșterea productivității, tehnologia informației (IT) și tranzacții,

vânzări și marketing.

STRATEGIE

 

Oferim clienților noștri competențe, metodologii și instrumente inovatoare care, în lumina contextului de referință, sprijină dezvoltarea unei strategii mai bune, capabilă să genereze valoare

în timp.

MANAGEMENTUL

RISCURILOR

 

Le oferim clienților noștri întotdeauna asistență profesională specifică și dedicată, folosindu-ne de competențele funcționale și de sector aprofundate și de o rețea globală de experți, atât în sectorul financiar, cât și în cel energetic și industrial. Dispunem, de asemenea, de o rețea de specialiști în analitică avansată pentru modelele și evaluările cele mai complexe.

NOI OPORTUNITĂȚI

 

Lucrăm în strânsă legătură cu clienții noștri, folosindu-ne de competențele noastre de sector, funcționale și analitice, pentru a-i sprijini să înțeleagă mai în profunzime dinamicile sectorului de referință, în vederea identificării potențialelor oportunități de business și în depășirea eventualelor impedimente în crearea valorii.

STRATEGIE DE INTERNAȚIONALIZARE

 

Folosindu-ne de studii proprietare îi ajutăm pe clienți să profite de noi oportunități pe piață, analizând nevoile consumatorilor și identificând trend-urile culturale, sociale, comportamentale și tehnologice.

OCEANO INVESTMENT SRL

Bulevardul 3 August 1919, nr. 2, Camera B, Etaj 3, Ap. 18, Judet Timis 300790 Timisoara - România

Italian phone n. +39 320 8871748

Romanian phone n. +40 0756 756449

E-mail: info@oceanoinvestment.eu

Cookies

 

Copyright 2016 © All Rights Reserved